وسایل دکوری

همه چیز درباره ی صنایع دستی فلزی

گالری فروش صنایع دستی

صنایع دستی فلزی چیست؟

وقتی که صحبت از صنایع دستی فلزی میشود. بهتر است از این دیدگاه هم نگاهی بندازیم که فلزات معمولاً با سختی و استحکام همراه هستند. استفاده از فلزات در ساختمان سازی، صنایع بزرگ باعث میشود حس مقاومت بسیار زیاد را به ذهن خطور ما کند. اما فلزات چکش خوار هستند. به این معنی که می توان آنها را بدون شکستن یا حتی ترک خوردن شکل داد، فشار داد یا چکش زد.

این کیفیت فلزات باعث لذت صنعتگر می شود. و از این رو دستساز های فلزی در سراسر جهان محبوب هستند. بر خلاف تصویر محکم آنها، دستساز های فلزی هنر و ظرافت را به نمایش میگذارند.

صنایع دستی فلزی اصفهان

مرکز صنایع دستی فلزی

صنایع دستی فلزی ابتدا در هند پدیدار شدند. و برای ساخت مجسمه و خلق شخصیت ها و خدایان استفاده میکردند. در حالی که از سوی دیگر ظروف فلزی، گلدان ها، قاب ها و … در فرهنگ های ما بسیار رایج شد. دستساز های فلزی انواع بسیار متنوعی دارند. یک نقره ساز اقلام ظریفی از فلز نقره می سازد.یک مسگر اشیایی را از مس و برنج ایجاد می کند، یک زرگر با طلا طرح ها و اشیاء ارزشمندی را می سازد.

صنایع دستی فلزی در ایران

یکی از رشته های بسیار پر طرفدار صنایع دستی در ایران هنر های فلزی می باشد. که از رایج ترین آنها قلمزنی و دواتگری است . که در مقاله ی پرفروش ترین صنایع دستی اصفهان به طور کامل توضیح داده شده است. اما در واقع امروزه از این هنر قلمزنی برای ساخت وسایل هنری جدید مطابق با دکوراسیون های مدرن و سنتی استفاده میکنند.  وسایل دکوری جدیدی مانند گلدان های قلمزنی و آبنماهای لوتوس  و غیره میسازند.

خرید صنایع دستی

تاریخچه صنایع فلزی

در گذشته ابتدا در ایران فلز گرانبهای طلا مختص به دستساز های فلزی بود و از دوران قبل از صفویه آثارش هنوز باقی مانده است اما بعدها به خاطر گران بودن این فلز از برنج و مس استفاده کردند. ولی همچنان قیمت این محصولات از دیگر وسایل تزئینی بالاتر بود. زیرا هنر دست را از گذشته تا به امروز نمیتوان قیمتگذاری کرد.

انواع هنر های فلزی

میتوان هنر های فلزی را به قلمزنی، حکاکی روی فلز، کوفته گری، مشبک کاری، ملیله کاری، دواتگری، قفل سازی، زرگری، ریخته گری، ساخت زیورآلات و میناسازی تقسیم کرد.

صنایع دستی فلزی با صنعتگران متخصص در مناطق مربوطه خود بسیار زیاد گسترش پیداکرد. انواع مختلف دستساز های فلزی در نقاط مختلف کشور رایج است. دفعه بعد که به یک کاردستی فلزی نگاه می کنید. حتی اگر ظرف یا وسایلی باشد که روزانه در فعالیت های روزمره استفاده می شود. در واقع  قالب گیری و شکل دهی یک فلز جامد به یک قطعه زیبا به مهارت هنری نیاز دارد.

نوشته های مشابه

1 دیدگاه در “همه چیز درباره ی صنایع دستی فلزی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *